"Μια Μέρα Στη Φύση", παιδικό βιβλίο του Άλκη Πασχαλίδη

To παιδικό βιβλίο "Μια Μέρα Στη Φύση" του Άλκη Πασχαλίδη με εικονογράφηση της Μαργαρίτας Πατσίκα
εκδίδεται στις 1 Φλεβάρη του 2019
 
 COVER 1

 

 

Δυο αδέρφια, η Κατερίνα κι ο Στέφανος,  κάνουν εκδρομές στη φύση. Περιηγούνται στους λόφους, στα δάση, στις λίμνες, στις σπηλιές, στα βουνά και στις κοιλάδες. Όχι, όμως, ως παρατηρητές σε μια φύση που αξίζει να δεις και να χαζέψεις. Αλλά σε μια φύση που το φως του ήλιου σε ζεσταίνει, οι καρποί των δέντρων σε χορταίνουν, το ποτάμι σε ξεδιψάει και τα πουλιά σου δίνουν τη φωνή τους. Όπως χιλιάδες χρόνια πριν. Σε μια φύση που, αν την εμπιστευτείς, σε ανταμείβει με τη φιλία της. Όπως χιλιάδες χρόνια πριν.

 

 

COVER 2

Ακολουθούν παρουσιάσεις-δράσεις βασισμένες στην ιστορία του βιβλίου σε διάφορους χώρους, όπως σε παιδικές βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, πολιτιστικούς συλλόγους και καλλιτεχνικά εργαστήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, σε όλη την Κρήτη και οπουδήποτε αλλού υπάρχει ενδιαφερον.

 

Όπου τα παιδιά θα γίνουν οι ήρωες αυτής της μικρής ιστορίας και θα ζήσουν μικρές περιπέτειες μέσα στη φύση,

δοκιμάζοντας, όμως, μια καθημερινότητα διαφορετική. Μια καθημερινότητα των ανθρώπων χιλιάδες χρόνια πριν στον πλανήτη μας

 

 

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες στο facebook: Παιδιά παντού

www.facebook.com/paidiapantou